telefoon 06 105 27 145
FLAMENCOSA

FLAMENCOSA

flamencosa

Muziek en dementie


Annemiek Kusters muziekactiviteiten in zorgcentra


Samen zingen en genieten van muziek

Muziek is voor veel mensen een waardevolle en onmisbare activiteit, als ontspanning of als prikkeling. Annemiek maakt muziek in de huiskamer van verschillende zorgcentra in de regio. In kleine kring zingt zij bekende volksliedjes en speelt op gitaar. Haar muziek is niet alleen om rustig naar te luisteren maar nodigt vooral ook uit om samen te zingen.

Muziek en dementie

Annemiek brengt 'muziek in de huiskamer' en/of 'muziek aan het bed'. In kleine kring en in rustige sfeer zingt zij vele bekende liedjes en speelt op gitaar. Haar muziek is niet alleen om naar te luisteren maar nodigt vooral ook uit om samen te zingen, te klappen, te dansen.


Muziek in de huiskamer

Deze activiteit met gitaar en zang is met name geschikt voor een kleine groep mensen in de rustige, huiselijke sfeer van de huiskamer van het zorgcentrum. Een muziek-middag kan eventueel opgedeeld worden in korte muziekbezoekjes verschillende huiskamers. Soms is het ook fijn als er ruimte is voor muziek aan het bed.


Muziek aan het bed 

is bedoeld voor mensen die niet meer mobiel zijn en veel tijd in bed moeten verbrengen. 

Annemiek brengt dan een muzikaal bezoekje,

'een op een' of samen met vrienden of familie.


Muziek cadeau geven.

Voor familieleden of vrienden is het ook mogelijk om Annemiek als ‘muzikaal cadeau’ uit te nodigen 'in de huiskamer of aan het bed ' om bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum een speciaal tintje te geven.


Thema Spanje

Voor een thema middag met Spaanse muziek en dans informeer via 06- 10527145 of email [email protected]

klik hieronder op de folder naar PDF
muziek-activiteiten Zorgcentra
door Annemiek Kusters
Informeer naar Annemiek Kusters
via 06 10527145
of mail: [email protected]