telefoon 06 105 27 145
FLAMENCOSA

FLAMENCOSA

flamencosa

Muziek en dementieAnnemiek Kusters verzorgt muziekactiviteiten in zorgcentra


Samen zingen en genieten van muziek

Muziek is voor veel mensen een waardevolle en onmisbare activiteit, als ontspanning of als prikkeling. Annemiek maakt muziek in de huiskamer van verschillende zorgcentra in de regio. In kleine kring zingt zij bekende volksliedjes en speelt op gitaar. Haar muziek is niet alleen om rustig naar te luisteren maar nodigt vooral ook uit om samen te zingen.


Muziek en dementie

Annemiek brengt 'muziek in de huiskamer' en/of 'muziek aan het bed'. In kleine kring en in rustige sfeer zingt zij vele bekende liedjes en speelt op gitaar. Haar muziek is niet alleen om naar te luisteren maar nodigt vooral ook uit om samen te zingen, te klappen, te dansen.


1 Muziek in de huiskamer

Deze activiteit met gitaar en zang is met name geschikt voor een kleine groep mensen in de rustige, huiselijke sfeer van de huiskamer van het zorgcentrum. Een muziek-middag kan eventueel opgedeeld worden in korte muziekbezoekjes verschillende huiskamers. Soms is het ook fijn als er ruimte is voor muziek aan het bed.


2 Muziek aan het bed 

is bedoeld voor mensen die niet meer mobiel zijn en veel tijd in bed moeten verbrengen. 

Annemiek brengt dan een muzikaal bezoekje,

'een op een' of samen met vrienden of familie.


3 Muziek cadeau geven

Voor familieleden of vrienden is het ook mogelijk om Annemiek als ‘muzikaal cadeau’ uit te nodigen 'in de huiskamer of aan het bed ' om bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum een speciaal tintje te geven.


4 Een solo-optreden zang en gitaar
Een optreden bij een speciale gelegenheid bv. in het restaurant of bij familiefeesten, bestemd voor cliënten en bezoekers, kan altijd in overleg naar wens worden ingedeeld.
5 Spaans-thema voorstelling

Met het trio Flamencosa wordt een spaanse themadag een echte kleurrijke fiësta met flamenco-danseres, gitaar en zang (en percussie).


Met kleurrijke flamenco-kleding worden flamenco dansen afgewisseld met pittige en ook rustige nummers. Een optreden wordt in overleg naar wens ingedeeld.  
Eventueel vertelt Annemiek iets over de vaak prachtige teksten van de spaanse lederen of gezongen gedichten. Ook is het mogelijk dat er wat uitleg wordt gegeven over de achtergronden van de flamencomuziek. Het publiek kan zelfs een sevillanas en/of rumba meedansen. Een kleine workshop palmas (klappen) behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

muziekfragment in huiskamer Zorgcentrum

 < < beluister hier een muziek fragmentje  in de huiskamer van het Zorgcentrum

Click to edit table header
Informeer gerust en vrijblijvend 

Annemiek Kusters zang en gitaar / mobiel  06 10527145  of  06 83151304